29744728_1766967906658528_7957485096110208315_o.jpg

AUTO COATINGS

WAAROM EEN COATING OP JE AUTO?

Het voordeel van het hebben van een coating op je auto is: de lak is beschermd tegen weersinvloeden als in: zure regen, vogelpoep, UV-straling. Daarnaast is de lak ook beschermd tegen lichte waskrassen. Vuil blijft minder hechten aan de lak, waardoor je auto ook gemakkelijker schoon te maken is. Daarbij heeft het een prachtig beading effect. Bijvoorbeeld: de druppels blijven mooi op lak liggen en het geeft een diepe glans. De coating blijft jarenlang zitten en geeft jarenlang plezier.  

WAT IS EEN N-XTC GLASSCOATING?

N-XTC Quartz Coat 4D is specifiek ontwikkeld om uw auto te beschermen tegen dagelijkse gebruikssporen en slijtage waar aan uw lak onderhevig is. De N-XTC Quartz Coat 4D heeft een hardheid van 8H (Schaal van Mohs) en levert ca 1 micron (meetbare maat lakwerk) aan dikte. In het dagelijks leven merkt u dat uw vervuilde auto gemakkelijker te reinigen is, dit houdt in dat insecten, watervlekken en teer minder aan uw lakwerk hechten. Hierdoor is het eenvoudiger om dit snel te kunnen reinigen. Omdat de coating flexibel en schoon is van zichzelf, kan oxidatie minder hechten aan het oppervlak, waardoor er een permanente diepe glans en reflectie blijft!

ZELFREINIGEND, BESCHERMEND, EFFECTIEF & EFFICIËNT

N-XTC zet de standaard op het gebied van langdurig beschermende coatings. Zo krijgt u met een N-XTC glasscoating een maximaal resultaat. Bovendien krijgt u op onze N-XTC glasscoating 2 jaar garantie. De belangrijkste reden voor een behandeling is dat u de lak van uw auto wilt beschermen. Daarnaast wilt u natuurlijk ook het fraaie uiterlijk van uw voertuig behouden. N-XTC zorgt voor een langdurige bescherming samen met een uitstraling die vaak beter is dan van hoge kwaliteitswaxen. Een N-XTC glasscoating blinkt niet alleen uit in duurzaamheid en weerstand tegen allerlei invloeden. Het maakt het dagelijks onderhoud van uw auto veel eenvoudiger. Zo wordt wassen makkelijker omdat de coating zelfreinigende eigenschappen heeft. Vuil hecht zich veel minder snel aan de coating dan aan lak die gewaxt is. Vaak is alleen water voldoende om het vuil te verwijderen.

N-XTC QUARTZ COAT 4D

De extra hardheid van N-XTC Sync. Quartz Coat 4D maakt de lak harder en taaier en beschermt hiermee tegen kleine krasjes. Deze eigenschappen maken N-XTC Quartz Coat 4D een uitstekende keuze om u dagelijkse auto te beschermen tegen alle weer en –omgeving’s invloeden voor een periode van 24 maanden (of 60000 KM).

N-XTC COAT FINISH 3D

N-XTC Synt. Coat Finish 3D is een sealant welke hecht aan de N-XTC Quartz 4D met 2 belangrijke eigenschappen:

  • Het versterkt het hydrofobe effect van de coating

  • De 3D finish zorgt ervoor dat uw lakwerk zacht aanvoelt!

Naast deze 2 belangrijke eigenschappen levert de N-XTC Synt. Coat Finish 3D verbeterde prestaties in UV bescherming en hydrofobe eigenschappen, welke de auto er langer schoner uit laten zien.

n-xtc_4d_40ml__edited.png
n-xtc_3d_40ml__edited.png

N-XTC ONE COAT

N-XTC ONE is een flexibele en semi-permanente vloeibare coating ontwikkeld om lak van een auto, vrachtwagen of motor te beschermen en te verbeteren. ONE Coat levert uitstekende hydrofobe eigenschappen voor beading- en sheeting-effecten. De N-XTC ONE Coating is geen "harde" coating, het is speciaal ontworpen om lak een supergladde afwerking te geven met een diep kleurend effect (lijkt op een vers aangebrachte carnaubawas) waar oxidatie zich nauwelijks kan hechten en daarmee presteren uitstekend op parel- en plaateffecten op geverfde oppervlakken om het dagelijks gebruik en de slijtage die deze (auto)onderdelen dagelijks tegenkomen te beschermen en te weerstaan.

n-xtc_edited.png
n-xtc_edited.png

N-XTC WHEEL COAT

De N-XTC Wheel Coat is speciaal is ontwikkeld om te hechten aan helder gecoate en gepolijste wieloppervlakken om extreme bescherming op lange termijn te bieden tegen ophoping van vuil, remstof en hitte. N-XTC Wheel Coat levert uitstekende sheeting effecten en in het dagelijks gebruik zult u merken dat uw vuile wielen gemakkelijker worden schoongemaakt (remstof zal minder aan de wielen hechten en kan snel en gemakkelijk worden afgewassen) omdat de coating zo flexibel is en een anti-aanbak heeft. Is oxidatie veel minder aan de oppervlak. De toegevoegde hardheid van de wielen maakt de wielen taaier en beschermt hiermee de wielen tegen krassen.
 

FEYNLAB: DE BESTE OPTIE OM UW INVESTERING TE BESCHERMEN
FEYNLAB™ is de wereldleider in de ontwikkeling en productie van nanotechnologie voor toepassingen in de automobiel-, zee- en ruimtevaart. Ons team van wetenschappers is opgeleid aan enkele van 's werelds meest prestigieuze instellingen, waaronder de Universiteit van Oxford.

FEYNLAB was een pionier op het gebied van nanoharssystemen en blijft de grenzen van deze technologie verleggen. Een van onze oprichters, John Suerth, bedacht meer dan 15 jaar geleden voor het eerst de term "Ceramic Coating", en niemand begrijpt dit onderwerp beter. Nanotechnologie is een zich snel ontwikkelend veld, met veel grote ontdekkingen die nog moeten worden gedaan. FEYNLAB zal de wetenschap blijven stimuleren om onze klanten ten goede te komen.

FEYNLAB® CERAMIC ULTRA

Ceramic Ultra is onze meest duurzame niet-helende keramische coating. CERAMIC ULTRA bouwt voort op het zeer succesvolle en robuuste DNA van CERAMIC v2 door de vaste stoffen (nanodeeltjes en gepatenteerde hars) verder te verbeteren. CERAMIC ULTRA vormt een roosterstructuur van silica, siliciumnitride en siliciumcarbide. De flexibele, maar duurzame coating vertoont een hoge krasbestendigheid, glans en prachtige hydrofobiciteit. CERAMIC ULTRA biedt ook UV-bescherming en chemische bestendigheid (zure regen), waardoor de verf wordt beschermd tegen verkleuring.

FEYNLAB® HEAL LITE

FEYNLAB® HEAL LITE is een single-component coating met grofweg 60% zelf -helend vermogen in vergelijking met FEYNLAB ™ HEAL PLUS. Dit product is niet moeilijker aan te brengen dan de meeste keramische coatings. HEAL LITE is uiterst duurzaam en heeft uitstekende UV-bescherming

image.png
image.png

FEYNLAB® OVERCOAT V2

FEYNLAB® OVERCOAT v2 is een revolutie in de bescherming van hydrofobe coatings voor voertuigen. Ontworpen met de enige obsessie om de beste hydrofobe en zelfreinigende eigenschappen op de markt te bieden.

 

FEYNLAB® OVERCOAT v2 is de natuurlijke evolutie van FEYNLAB OVERCOAT. In versie 2 maakt FEYNLAB gebruik van een nieuw coatingsysteem dat de chemische bescherming, de weerstand tegen watervlekken, de hydrofobe eigenschappen en het gebruiksgemak verhoogt

image (1).png

FEYNLAB® PPF & VINYL CERAMIC

FEYNLAB® PPF & VINYL CERAMIC is een coating die speciaal is ontworpen om het poreuze oppervlak van Vinyl of Self Healing Paint Protection Films (PPF) te beschermen.

deze films worden ook wel lakbeschermingsfolie /steenslagfolie of xpel genoemd.

image (3).png

FEYNLAB® WINDOW COATING

FEYNLAB® WINDOW COATING is een ultra-duurzame, extreem gladde en superhydrofobe raambehandeling die aan glas hecht. compleet verschillend van een traditionele ruiten coating reageert FEYNLAB® WINDOW COATING met het glas en vormt er een fysieke binding mee. Deze covalente bindingen zijn ongelooflijk moeilijk te breken, wat een zeer duurzame en langdurige coating betekent.

image (2).png